Илиян Василев, Facebook. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз. Само предупреждение

...
Илиян Василев, Facebook. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз. Само предупреждение
Коментари Харесай

Илиян Василев: Лукойл е като голяма мечка в българската икономи...

Илиян Василев, Фейсбук. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз.

 

Само предизвестие - лъжицата Лукойл не е за всеки български политик или олигарх. Индивидуални мераци или повече от класиката на българския котел - да прецакаме " партньорчето ", ще се извърнат като цунами освен против съответно окуражения да управлява рафинерията политик-олигарх, само че и против цялата страна.

 

В момента в Румъния работи единствено една рафинерия и то на 60 %, тъй като в страната влизат големи количества горива от Азия, Турция и Близкия изток и ни грози заплаха за затворим рафинерията и да превърнем Росенец в импортен терминал. По чисто пазарни съображения. Няма наказания, за горива получени от преправка на съветски петрол в Индия, Саудитска Арабия, Египет, Турция.

Премиерът Денков не разполага с друга рафинерия с цел да балансира българския пазар. А тезата, че вносът на горива може да реши казуса, в случай че затворим рафинерията издава освен незнание, само че и цялостно неуважение към ползите на българските консуматори, тъй като няма вид да няма далавера и обществено напрежение.

Разбирам урато в апелите на някои новородени евроатлантици, само че когато става въпрос за последици, които можеш да контролираш. Лукойл Нефтохим е като огромна мечка в българската стопанска система - би трябвало мъдро да я водиш, с цел да постигнеш задачите си, с чифте пищови във въздуха обстановката излиза елементарно от надзор. И по-късно Денков отговорен.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР